Au apărut ofertele early booking în Poiana Brașov de Crăciun și Revelion. Cât plătești pentru o vacanță de trei zile

Unii fură Crăciunul, alții fură… startul pentru Crăciun. Au apărut deja ofertele early booking în Poiana Brașov pentru Crăciun și Revelion. Cine-și face rezervare până în luna octombrie, are parte de reducere de 10% la sejururile de Sărbători. Sunt pachete de 3 sau 4 nopți, cu demipensiune, cine festive, acces la piscine, jacuzzi, cu hot tub în aer liber și saună, cu activități pentru copii. Prețurile pleacă de la 700 de euro și depășesc 2.000 de euro pentru o cameră dublă de Revelion.

Și clienți sunt. Turismul intern a crescut cu 3,8% față de anul trecut. Sinaia, Predeal şi Poiana Braşov sunt cele mai căutate staţiuni montane pentru un city-break. Și Delta Dunării e la mare căutare, aici numărul rezervărilor a crescut cu 12% față de anul trecut.

Pentru că toamna-i ici, vara-i departe, e bine să știi că autobuzul turistic supraetajat din Brașov mai circulă doar în weekend.

La un complex montan din Bran, de exemplu, pachetului de cazare de 4 nopti, cu mese complete, cină de Crăciun, muzică și activități pentru copii, i se aplică o reducere de 15% dacă este achitat integral în momentul rezervării.

Exit mobile version