• Azi se deschide Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac.
  • Construcţia din acest an a avut un parcurs mai greoi şi asta pentru că temperaturile, chiar şi la peste 2.000 de metri altitudine, nu au fost chiar atât de scăzute.
  • Preţul unei nopţi de cazare în Hotelul de Gheaţă de păşeşte 600 de lei, iar oaspeţii pot fi găzduiţi cel mult două nopţi.

Azi se deschide Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac.

Amenajarea Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac este în plină desfăşurare, iar primele patru igluuri sunt deja pregătite pentru a primi oaspeţi. Construcţia din acest an a avut un parcurs mai greoi şi asta pentru că temperaturile, chiar şi la peste 2.000 de metri altitudine, nu au fost chiar atât de scăzute.

La ediţia cu numărul 17, din acest an, tema aleasă la hotel este „Art and Ice” – Artă și Gheață. Va avea 20 de camere cu sculpturi inspirate de personalitati precum Reginele Elisabeta a II-a si Maria a Romaniei sau Andy Warhol.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Inițiatorul proiectului spune că vrea ca anul acesta să urce la 7% procentul românilor cazați și să ajungă cel puțin la 25%. Preţul unei nopţi de cazare în Hotelul de Gheaţă de păşeşte 600 de lei, iar oaspeţii pot fi găzduiţi cel mult două nopţi.

Citește și