• În fiecare an, Cannes devine un loc de întâlnire pentru celebrități datorită Festivalului Internațional de Film.
  • Cannes este cunoscut pentru lux, fațadele strălucitoare și marile hoteluri.
  • Gilles Bastoni, concierge-ul șef al unui hotel de lux de acolo, dezvăluie cele mai bune locuri pentru o escapadă extravagantă, în acest oraș glamour.

Cannes e un magnet pentru celebrități, mai ales în luna mai, datorită Festivalului Internațional de Film. Gilles Bastoni, concierge-ul șef al unui hotel de lux de acolo, dezvăluie cele mai bune locuri pentru o escapadă extravagantă, în acest oraș glamour.

În fiecare an, Cannes devine un loc de întâlnire pentru celebrități datorită Festivalului Internațional de Film. Cannes este cunoscut pentru lux, fațadele strălucitoare și marile hoteluri care au atras elitele încă dinaintea apariției cinematografiei. Gilles Bastoni este concierge-ul șef unui hotel de cinci stele și are o experiență mare în cerințe exigente ale VIP-urilor. Cunoaște toate secretele. Sunt câteva locuri pe care le recomandă: La Croisette. O promenadă emblematică, plină de lux, cu arhitectură Art Nouveau, care are hoteluri grandioase și magazine de lux. Este locul ideal pentru a simți măreția cinematografică a orașului.

Apoi: Le Suquet: Centrul vechi al orașului, un sat de pescari cu străzi pietruite, cu un castel medieval și o vedere panoramică asupra orașului. Marché Forville: Piața locală din vechiul oraș, care oferă produse proaspete și specialități culinare mediteraneene.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE RACHETE CU PRIORITATE
CUM SE PEDEPSEȘTE CONSUMUL LA VOLAN?
ZF: CREDIT FIX SAU DOBÂNDĂ. CE ALEGI?
UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
7/10 INVESTITORI SUNT ATRAȘI DE ROMÂNIA
CIOLACU VREA DATĂ PENTRU PREZIDENȚIALE

Insulele Lérins: O destinație perfectă pentru excursii, cu trasee naturale pitorești. Nu în ultimul rând: Medusa: Un restaurant și club de lux, cunoscut printre celebrități și pentru mâncarea de fuziune mediteraneană-asiatică și spectacolele de cabaret. Cu aceste recomandări poți experimenta Cannes în toată splendoarea sa, indiferent dacă ai sau nu o invitație la Festivalul de Film.

Citește și