Care sunt cele mai bune gări din Europa? CFR a strâns anul trecut peste 4 ani și jumătate de întârzieri

Stimați călători, am pierdut și trenul asta. Topul la care România nici măcar nu îndrăznește să viseze pentru că întârzie prea des.


Cele mai bune gări din Europa le au elvețienii, la Zurich și Berna și asta pentru că trenurile vin la timp, gările au multe conexiuni cu transportul în comun și călătorii pot cumpăra bilete pentru mai multe tipuri de trenuri.


Pe locul trei sunt olandezii, iar francezii au în top 10 patru gări din Paris. Austriecii, nemții, italienii și britanici au prins și ei topul cu gări care au multe magazine, restaurante, Wi-Fi gratuit sau servicii pentru persoanele cu dizabilități.


România nu a prins loc nici măcar în topul 50 de gări europene făcut de Consumer Choise Center. La noi, trenurile CFR au strâns anul trecut peste 4 ani și jumătate de întârzieri, adică 27.000 de trenuri au plecat cu întârziere din stații și peste 143 de mii au pierdut timp pe drum. Din păcate, la noi unele trenuri nici nu mai ajung la destinație. Doar luna aceasta 4 locomotive au luat foc pe șinele din România.

Exit mobile version