• Conceptul hotelului Nine Hours este: 7 pentru somn și 2 pentru pregătire.
  • Camerele sunt capsule minimaliste, albe, cu un design futurist inspirat din filme SF.
  • Skylodge din Peru oferă capsule transparente suspendate pe o stâncă, la 400m înălțime.
  • Fiecare capsulă include o baie privată și un deck pentru a savura ceaiul la răsărit.
  • Tubo Hotel este situat lâgă Deșertul Tatacoa din Columbia, cunoscut pentru cerurile sale înstelat.
  • Free Spirit Spheres sunt capsule suspendate printre conifere pe Insula Vancouver.
  • KINN Capsule, Singapore, oferă 72 de capsule minimaliste, inspirate de designul Zen.

Vrei să dormi într-o capsulă suspendată deasupra unei prăpastii în Peru sau într-o sferă printre copacii din Canada? De la cățărat pe stânci până la baie sub cerul înstelat, aventura e la un „pat” distanță. Dacă îți place aventura sau doar vrei să experimentezi ceva complet diferit, aceste hoteluri mici sunt pentru tine!

Primul loc este Nine hours din Japonia, unde dormi într-o capsulă futuristă, minimalistă, și unde lași tehnologia să îți monitorizeze somnul! Dacă ajungi acolo, încearcă tehnologia „sleep fitscan” și vezi cum te descurci la capitolul sforăit!

A doua locație se mută pe un alt continent și este vorba despre Skylodge din Peru. Vrei adrenalină? Urcă 400 de metri pe o stâncă și dormi într-o capsulă suspendată, este premisa pe care ți-o propune această cazare.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

O a treia locație este Tubo Hotel, iar camera de tip capsulă pe care o aveam la prima propunere o regăsim de data asta în Columbia. Unde stai într-o capsulă colorată, diferită, realizată din conducte de beton și care se află în mijlocul deșertului.

A patra locație este în copac. Pe insula Vancouver din Canada mai exact, unde s-au construit case așa cum ne doream să avem toți când eram mici. De data asta poți să dormi și cu veverițele dar asta rămâne o surpriză de moment, dacă ajungi acolo. Iar cu ultima locație ne întoarcem în Asia, în Singapore pentru o atmosferă zen în mijlocul agitației. Tot capsulă dar de data asta stilul, este unul inspirat de florile sălbatice.

Oamenii tind să aleagă camerele mai mici dacă vin și cu o poveste. De ce? Pentru că oferă mult mai mult decât o cameră mare și modernă îți oferă aventură, un pic de nebunie și povești de spus la întoarcerea acasă.

Citește și