• Hotelul Esencia din Mexic este destinația de vacanță preferată a lui Ludovic de Saint Sernin.
  • Designerul Aurora James preferă Big Sur, California și resortul Post Ranch Inn.
  • În Italia, J.J. Martin îți recomandă Passalacqua de lângă lacul Como.

Dacă îți cauți pe ultima sută de metri o vacanță de lux, designerii te pot inspira nu doar pentru ținute, ci și pentru destinații.

Unde preferă designerii sa meargă în vacanță?

Designerii n-au cum să nu călătorească cu stil și mai ales în călătorii de lux. Ludovic de Saint Sernin, designerul casei de modă de lux cu același nume, este îndrăgostit de hotelul Esencia din Mexic. Acesta a spus că acolo și-a petrecut cele mai romantice momente alături de partenerul său. Hotelul a fost votat în 2023 pe locul 19 în top 50 cele mai bune hoteluri din lume, iar anul acesta a câștigat The Forbes Travel Guide Five Stars. Acolo, pentru o noapte, vei plăti aproximativ 1500 de euro. Post Ranch Inn din Big Sur, California este locul preferat al Aurorei James. Dacă cauți o oază de liniște și relaxare, acest resort este ferit de aglomerație și are un view la Oceanul Pacific de vis. Iar pentru o noapte plătești 1900 de dolari.

Unde se cazează designerii când merg în Italia?

Prima destinație și poate cea mai frumoasă dintre toate, este Passalacqua de pe malul lacului Como. Este preferată și de J.J. Martin, creatorul casei de modă de lux La Double J. Acest resort te face să uiți de viața de zi cu zi și să trăiești cu adevărat o dolce vita. Prețul pentru o noapte este de aproximativ 2000 de euro. Chiar dacă este fully booked până în octombrie, Como este o destinație perfectă pentru orice anotimp. Dar poate nu ai răbdare chiar până în octombrie. Totuși mai sunt două luni. Și atunci trebuie să știi de Villa Feltrineli ce se află pe malul lacului Garda din Italia. Designul de interior combină elemente tradiționale dar și cele moderne, iar fiecare cameră are un parfum delicat special. O noapte acolo te costă 2936 de euro.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și