• Propulsia lui Seawolf X e alimentată de baterii și panouri solare.
  • Catamaranul are o înălțime de aproape 14 metri și o lungime de 42 de metri.
  • Rossinavi a dezvoltat un sistem A.I. la bord pentru a îmbunătăți confortul.

Ce conduci azi? Un catamaran lung de 42 de metri, cu o înălțime de aproape 14 metri. Ce are special? E prieten cu mediul și frate cu A.I.-ul.

Cu ce ne surpinde această ambarcațiune?

Nava se numește Seawolf X și este creată de Rossinavi. Pare o navă spațială, nu un catamaran. Exteriorul este realizat de cei de la Fulvio de Simoni Yacht Design, care au ceva în palmares. Interiorul este realizat de Meyer Davis Studio, o companie de design interior cu sediul în New York care lucrează la nivel mondial. Dar nu asta este cireașa de pe tort. Seawolf X este prietenă cu mediul, propulsia fiind alimentată de baterii și panouri solare care pot funcționa în modul electric. Energia verde ar ajunge pentru o călătorie de o zi, pentru călătoriile mai lungi, modul poate acoperi 80% din consum pe zi.

Mai mult decât atât, Rossinavi a dezvoltat un sistem de Inteligență Artificială la bord pentru a îmbunătăți confortul și a maximiza eficiența energetică. Cum vine asta? Pe scurt, sistemul lor A.I. poate învăța din observarea și analiza constantă a traseelor pentru a prezice nevoile oaspeților de la bord. Software-ul A.I. este, de asemenea, capabil să monitorizeze bateriile pentru a asigura autonomia ideală.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Citește și