• Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume, îți oferă ocazia de a explora destinații exotice și porturi faimoase.
  • Wonder of the Seas, una dintre cele mai impresionante nave din flota Royal Caribbean, te duce într-o croazieră de neuitat în Marea Mediterană.
  • Costa Smeralda, nava amiral a flotei Costa Cruises, îți oferă o experiență unică în Mediterană.

Imaginația prinde viață atunci când te gândești la vacanță, la bordul unei nave de croazieră uriașe. Sunt adevărate orașe plutitoare și nu îți oferă doar confortul și luxul unui hotel de cinci stele, ci și o experiență inedită.

Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume, îți oferă ocazia de a explora destinații exotice și porturi faimoase, totul din confortul unui resort plutitor de lux. Pornind din Miami, această navă uriașă te poartă prin insulele Caraibe, cu opriri în locuri de vis precum Bahamas și Mexic. Fiecare destinație îți oferă plaje de nisip alb, ape turcoaz și oportunități de snorkeling și scufundări printre recife de corali

Wonder of the Seas, una dintre cele mai impresionante nave din flota Royal Caribbean, te duce într-o croazieră de neuitat în Marea Mediterană. Această navă te poartă prin porturi istorice precum Barcelona, Roma și Napoli, unde poți savura bucătăria locală și să descoperi bogăția culturală a Europei de Sud.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Dacă vrei să explorezi destinații mai puțin cunoscute, MSC World Europa te duce într-o călătorie de lux prin Golful Persic. Cu opriri în orașe moderne și vibrante precum Dubai, Abu Dhabi și Doha, această croazieră îți oferă o privire asupra opulenței și inovației din Orientul Mijlociu.

Costa Smeralda, nava amiral a flotei Costa Cruises, îți oferă o experiență unică în Mediterană. De la coasta de smarald a Sardiniei, până la orașele istorice ale Italiei, Spaniei și Franței, această croazieră îți permite să te bucuri de peisaje de vis, cultură bogată și gastronomie rafinată.

Citește și