• Italia are zeci de lacuri secrete mai mici, care oferă peisaje superbe.
  • Atmosfera neobișnuită a Lacului Scanno este aproape palpabilă.
  • Lacul Iseo este un loc pitoresc format din apă de topire glaciară alpină pură.

Italia are zeci de lacuri secrete care oferă peisaje superbe, necunoscute turismului de masă, unde localnicii se reunesc în excursii de o zi și se bucură de picnicuri. E adevărat, turiștii se îngrămădesc în mod regulat în Italia pentru a se bucura de plajele și insulele sale, însă puțini ajung să se aventurieze pentru a descoperi locuri mai puțin cunoscute.

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Italiei este lacul Turano, cu priveliști, istorie, mâncare și o gură de aer proaspăt. Este un refugiu de detoxifiere pentru cei care s-au săturat de aglomerația din oraș. De asemenea, o altă oază de liniște este lacul Scanno, unul dintre cele mai intrigante lacuri din lume. Pe cât este de frumos, pe atât este de misterios. De-a lungul anilor s-au dezvoltat diferite mituri și legende despre acest lac verde și adânc din Italia, în formă de inimă. Mii de oameni de știință și anchetatori pasionați de paranormal încearcă an de an să gasească soluții și rezolvări la misterele pe care le ascunde lacul.

Lacul Iseo este situat aproape de Milano, fiind format din apă de tgopire glaciară alpină pură. Acesta reprezintă o sursă de vinuri spumante grozave, făcute din struguri cultivați pe malul lacului.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Citește și