• Poți opta pentru tururi private să descoperi comorile ascunse ale Egiptului, mai exact mormintele faraonilor.
  • Dacă știi să te bucuri de un cocktail bun, poți să înveți să faci chiar tu asta.
  • Poate ești o persoană mai artistică și atunci poți merge la lecțiile de sculptură cu iconicul Ralph Pucci în New York.

Poți alege între surf în Costa Rica sau golf în Hawaii. Acest top este special făcut pentru iubitorii de aventură, dar și de lux. Robb a creat un top foarte interesant, aș putea spune. În primul rând, îți recomandă o lecție de surf în Costa Rica. Această lecție te va costa 48.000 de dolari. Dar profesorul tău va fi Shane Dorian, un expert în surf.

După lecția de surf, poți să te relaxezi la hotelul de 5 stele Casa Chamaleon din Las Catalinas. Rămânem tot pe valuri, dar de data aceasta într-un phinisi, o barcă tradițională indoneziană. În această plimbare poți vedea triunghiul de corali, zonă numită patrimoniu UNESCO. Poți opta pentru tururi private să descoperi comorile ascunse ale Egiptului, mai exact mormintele faraonilor. Experiența te va costa în jur de 70.000 de dolari.

Dacă știi să te bucuri de un cocktail bun, poți să înveți să faci chiar tu asta. Cu 10.000 de dolari vei participa la master class-ul lui Linden Pride. Expertul în cocktail-uri te va învăța tot ce trebuie să știi despre cum să faci un cocktail bun. Poate ești o persoană mai artistică și atunci poți merge la lecțiile de sculptură cu iconicul Ralph Pucci în New York. Poți pleca cu opera ta de artă acasă. Ultima recomandare este golf în Hawaii. O ședință de golf la Ritz-Carlton din Maui alături de o mini vacanță acolo cred că nu ar suna rău.

Recomandări

BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
ISRAELUL REDUCE ACȚIUNILE MILITARE DIN GAZA
CONTINUĂ NEGOCIERILE PENTRU PREZIDENȚIALE
ORBAN, VIZITĂ ISTORICĂ ÎN UCRAINA
SE RĂCOREȘTE VREMEA
HAOS PE OTOPENI

Citește și