Cum s-a distrat un bucureștean la munte, în starea de izolare. Ce a completat pe declarație și unde a mâncat

  • Dacă vrei să ieşi puţin din cotidian în weekend, să ştii că hotelurile şi pensiunile de la munte au uşile deschise
  • Poţi călători atât în interes profesional, cât şi pentru activităţi de relaxare
  • Aşa a procedat şi Alex, un tânăr bucureştean ce a petrecut weekendul la Sinaia
  • Acesta s-a cazat la un hotel din centrul staţiunii, iar micul dejun i-a fost adus la cameră

De la 15 mai, poţi călători şi pentru a face activităţi recreativ-sportive în aer liber, nu doar în interes profesional. Hotelurile şi pensiunile de la munte au uşile deschise, însă momentan puţini sunt cei care le trag pragul.

Există însă şi persoane ce au călătorit în weekend la munte, pentru a se recrea după mai bine de două luni de izolare

„Am bifat punctul 8 pe declaraţie, cel care permite deplasarea în scop recreativ, pentru drumeţii etc.”, spune Alex B., un bucureștean care a călătorit la Sinaia în weekend.

Alex a străbătut drumul de la Bucureşti la Sinaia cu maşina personală, alături de iubita lui, într-o oră şi jumătate. Cu rezervarea făcută online din ziua precedentă, tinerii au găsit totul în ordine la hotelul la care s-au cazat.

„Sunt implementate deja noile proceduri de siguranţă în sănătate, cum ar fi măştile, mănuşile, echipamentele de protecţie, ţi se ia temperatura la intrarea în hotel”, mai spune Alex.

Cum restaurantele sunt încă închise, cei doi au găsit soluţii şi pentru masă

„Aici a fost o experienţă nouă, întrucât a trebuit să ne comandăm prin delivery, deoarece restaurantele sunt închise. Micul dejun, de asemenea, a fost servit la cameră de către cei de la hotel”, povestește Alex despre experiența la hotel, în ceea ce privește mâncarea.

Ca activităţi recreativ-sportive, tinerii au ales o drumeţie din Buşteni şi până la cascada Urlătoarea

Sezonul turistic urmează să se deschidă în iunie, potrivit oficialilor. Până atunci, unităţile de cazare îi aşteaptă pe cei ce călătoresc în interes de business sau pentru activităţi recreativ-sportive.