• Pasagerii s-au întors după 274 de zile de croazieră, explorând Australia și Antarctica.
  • Dr. Jennifer Hunnicutt și soțul ei au combinat munca cu explorarea, având internet la bord.
  • Pasagerii au întâlnit în croazieră oameni minunați și au format prietenii durabile.
  • A. Oosthuizen spune că a fost un vis devenit realitate, a învățat despre diverse culturi.

Un grup de pasageri s-au întors acasă staruri pe TikTok după o aventură de 274 de zile pe mare.

Călătoria, care a inclus destinații uimitoare din Australia până în Antarctica, a fost o experiență de neuitat pentru ei. Spun că această croazieră le-a schimbat viețile și le-a lărgit orizonturile.

Cum e să călătorești 9 luni?

Mult…dar depinde și de om. După 274 de zile pe mare, pasagerii Royal Caribbean Ultimate World Cruise s-au întors acasă. Au venit cu povești dintr-o aventură extraordinară ce a străbătut oceanele, de la Australia până în Antarctica.

Recomandări

ROUTH A LĂSAT BILETE
STARE DE URGENȚĂ ÎN ISRAEL
SUA IMPUNE RESTRICȚII
BEC ÎL AMÂNĂ PE IOHANNIS
274 DE ZILE PE MARE
NOUA ORDINE MONDIALĂ

Printre ei s-a aflat și Dr. Jennifer Hunnicutt, un cercetător din Las Vegas, care, în 2021, a decis să îmbarce pentru ceea ce a numit „călătoria vieții”. Motivul? Dorința de a explora lumea după perioada dificilă a pandemiei. Au auzit că pe croazieră vor avea și conexiune la internet așa că și-a făcut rezervarea și au plecat în lume.

Cu un program flexibil de lucru, au reușit să combine responsabilitățile cu explorarea. Deci au muncit, dar au și călătorit. Cei 2 au descoperit nu doar frumusețea locurilor vizitate, ci și provocările aduse de schimbarea constantă a fusurilor orare. Deși a simțit inițial anxietate socială, a fost plăcut surprinsă să întâlnească oameni minunați, formând prietenii pe timpul călătoriei.

Croaziera a fost împărțită în patru segmente și a permis pasagerilor să aleagă diverse destinații. Prețurile au variat între 60.000 și 117.000 de dolari de persoană.

O altă tânără din Africa de Sud, Amike Oosthuizen a împărtășit aceeași experiență. Ea a călători cu familia. A descris croaziera ca fiind „un vis devenit realitate”. A avut ocazia să învețe despre culturi diverse și să își lărgească orizonturile.

Deși a fost o provocare să-și împacheteze viața pentru nouă luni, Oosthuizen a realizat că fiecare moment a fost plin de valoare și o experiență de neuitat.

Citește și