După 4 luni întârziere, croaziera Odyssey de 3 ani și jumătate este gata în sfârșit de plecare

După o așteptare de patru luni, nava de croazieră Odyssey a companiei Villa Vie Residences este în sfârșit gata să părăsească portul Belfast.

Pasagerii, care au cumpărat cabine pentru o călătorie memorabilă în jurul lumii, și-au petrecut vara explorând Irlanda de Nord, formând prietenii și așteptând cu nerăbdare începerea aventurii care părea să nu mai vină.

Întârzierea de 4 luni nu a demoralizat pasagerii

Nava trebuia să plece inițial pe 30 mai, însă a fost reținută în port din cauza unor reparații și teste de ultim moment. Această întârziere a provocat frustrări în rândul pasagerilor, dar a creat și oportunități neașteptate. Un cuplu s-a logodit chiar în timpul acestei perioade de așteptare.

Duminică seara, pasagerii au organizat o petrecere de rămas bun în Belfast, decorând biciclete cu mesaje de mulțumire pentru orașul care le-a fost casă temporară. Luni, 30 septembrie, la ora 17:00, ei urmează să se îmbarce în sfârșit pentru călătoria mult așteptată.

Cât a costat?

Această croazieră rezidențială oferă o experiență unică, cu cabine vândute la prețuri între 99.999$ și 899.000$. În ciuda întârzierilor și a unor actualizări „devastatoare” privind costurile suplimentare, pasagerii rămân optimiști și nerăbdători să înceapă această „aventură a vieții”.

La începutul acestei luni, pasagerii au descris o actualizare „devastatoare” din partea companiei de croazieră, care însemna că li se cerea acum să își acopere cheltuielile înainte de aventura vieții lor.

Înainte de plecarea așteptată, Lesly Curtis, o pasageră din orașul american Seattle, a declarat pentru The Independent: „Sunt emoționată și tristă în același timp. Îmi va fi dor de Belfast și de oamenii minunați pe care i-am întâlnit aici – au fost calzi și primitori, făcând șederea mea în Belfast uimitoare. Iubesc orașul și iau cu mine amintirile din perioada petrecută aici.

Exit mobile version