Emiratele Arabe Unite, raiul bogaților. Țara va primi un număr record de 6.700 de milionari, în 2024

Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai bogată țară? Emiratele Arabe Unite au devenit în ultimii ani El Dorado lumii moderne, aceea țară legendară plină de bogății. Sau mai bine spus de bogați.

Până la sfârșitul acestui an Emiratele Arabe vor primi un număr record de 6.700 de milionari din întreaga lume, arată Henley Private Wealth Migration.Este al treilea an consecutiv în care Emiratele au atras cei mai mulți milionari din lume. Anul trecu Emiratele au atras 4.500 de milionari, iar în 2022, 5.200 de milionari. Pe locul doi vin SUA, care așteată 3.800 de milionari.

Motivul este lesne de înțeles. Emiratele oferă impozit pe venit zero, vize de aur, stabilitate politică, economică, oportunități de afaceri, investiții, dar și infrastructură modernă și un stil de viață luxos. Cei care vor să se distreze pot merge restaurante și cluburi exclusiviste precum Armani Privé, Bagatelle, Blue Dubai sau Billionaire Mansion Club.

Mulți dintre milionarii care se mută în EAU provin din țări precum China, Marea Britanie și India. Numărul milionarilor în Regatul Unit va scădea cu 17% până în 2028, arată un raport făcut de banca elveţienă UBS. Englezii fug de costul ridicat al vieții și al taxelor, mai ales în urma victoriei Partidului Laburist.

Exit mobile version