• Dubai transformă fiecare cină de lux într-o experiență de neuitat.
  • Show-urile spectaculoase din Dubai îmbină divertismentul vizual cu gastronomia de top.
  • În Dubai, cultura locală se îmbină cu influențele internaționale.

Dubai este orașul care redefinește luxul și extravaganta la fiecare colț de stradă. De la zgârie-norii impunători, la insulelele artificiale spectaculoase, până la restaurantele exclusiviste cu stele Michelin. Aici, o simplă cină poate deveni un spectacol fabulos, unde cultura locală se îmbină cu influențele internaționale. Dacă plănuiești o vacanță la Dubai, trebuie să știi că Forbes Travel Guide tocmai a publicat un top pentru tine.

Ce au deosebit aceste spectacole din Dubai și cât de accesibile sunt?

Dubai este recunoscut pentru experiențele deosebite pe care le oferă, iar aceste spectacole nu fac excepție. Dubaiul are foarte multe orașe care nu doar că îți oferă mâncare, ci și o adevărată experiență culinară. Pe primul loc în topul Forbes Travel Guide se află restaurantul En Fuego Dubai, care are o tematică latino-americană. O notă finală ajunge la 90 de euro/persoană.

Pe locul doi se află restauranul La Niña care te transportă într-un univers colorat al Portugaliei. Prețurile încep de la 100 de euro/persoană. Pe locul trei se află restaurantul The Showhouse care este un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Prețurile încep de la 100 de euro.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Citește și