• Turiștii din Creta au fost debarcați pe plaja Balos în apă adâncă.
  • Turiștii se plâng că n-au fost anunțați că nu vor fi lăsați la țărm.
  • Veneția vrea să țină la distanță turiștii cu pistoale… cu apă.

Mergi în Grecia? Obligatoriu…învață să înoți! Bacul care ducea turiștii spre Balos, una dintre cele mai frumoase dar și cele mai izolate plaje din Creta, i-a debarcat pe pasagerii care voiau să ajungă la plajă…direct în apă adâncă până la gât. Pasagerii susțin că nu au fost anunțați că bacul care îi transporta se va opri la 10 metri de țărm, astfel că s-au trezit debarcați și urcați înapoi pe bac prin apă adâncă, ceea ce a provocat un haos generalizat de două ore.

Presa din Grecia scrie că Ministerul Mediului urma să ducă în zona Balos o platformă plutitoare specială pentru debarcarea și îmbarcarea turiștilor însă aceasta nu a fost montată la timp și va fi disponibilă abia din această săptămână.

Turiștii nu sunt mai bine primiți nici în Veneția. Unul dintre consilierii comunali ai Veneției propune ca localnicii să ia exemplul Barcelonei și să lupte împotriva turiștilor cu pistoale…cu apă.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

Săptămâna trecută, spaniolii au folosit pistoale cu apă pentru a-i agasa pe turiștii pe care îi consideră răspunzători pentru scăderea calității vieții în Barcelona.

Citește și