• Mykonos e împărțită în două: cluburi și restaurante chill pe plajă,
  • Românii merg în Mykonos pentru petreceri, mâncare bună și peisaje.
  • Clubul de noapte preferat al turiștilor din Mykonos este Scorpions.
  • Localurile de pe plajă cele mai vizitate sunt: Alemagou, Nammos.
  • Milso e insula care nu e cunoscută de români, dar vizitată de vedete.
  • Tom Hanks, Justin Bieber și Emma Roberts preferă vacanțele în Milos.
  • Cel mai popular restaurant din Milos este Medussa.
  • Milos e cunoscut pentru casele colorate din stânci și străzile cu pietre.

Grecia își așteaptă turiștii cu brațele deschise, are de toate pentru toți. De la plaje liniștite cu nisip fin, până la cele mai zgomotoase petreceri. Mykonos, insula grecească faimoasă pentru peisajele sale uluitoare și viața de noapte vibrantă, este destinația de top pentru românii care doresc să combine luxul cu distracția. Aici găsești cele mai exclusiviste baruri, restaurante și party-uri până la răsărit.


Preferatele turiștilor sunt: Skorpios, unul dintre cele mai iconice locuri pentru viața de noapte, SantAnna Mykonos, o combinație perfectă de piscină, plajă și club, Interni, locul unde te poți distra în stil mare pe lux și opulență, Void Mykonos un club cunoscut în toată lumea pentru muzica bună și lista continuă.

Dacă preferi oazele de liniște combinate cu luxul, poți merge la restaurantele și barurile de pe plajă unde specificul lor este eleganța. Turiștii pot savura un cocktail rece sau o porție de fructe de mare la Alemagou, Nammos, Principote, Branco, Super Paradise și Khalaua Beach Bar.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ


Cât românii se înghesuie în Mykonos, Halkidiki, Creta și Corfu, vedetele se răsfață pe plajele din Milos. Milos, frumoasa insulă din Marea Egee atrage turiștii datorită peisajului ei vulcanic, stâncos și apa albastră. Dacă vrei să te întâlnești cu Tom Hanks, Justin Bieber și Emma Roberts, restaurantul Medussa e unul dintre cele mai frecventate locuri de vedete.

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Milos sunt: Sarakiniko, cunoscută pentru peisajul cu stânci albe. Este una dintre cele mai fotografiate locuri din Milos. Catacombele din Milos, un complex subteran important din perioada romană, format din trei catacombe interconectate.

Plaka, capitala insulei, cu case albe tradiționale, străduțe pietruite și o atmosferă autentică. Plaja Firiplaka, una dintre cele mai frumoase plaje din Milos, cu nisip fin și ape cristaline. Satul pescăresc Klima, renumit pentru casele colorate ale pescarilor construite în stâncă.

Citește și