• Portugalia ocupă un loc fruntaș în topul destinațiilor pentru cei care călătoresc singuri pentru prima dată.
  • Ancuța Mădulărescu, expertă în turism: „Cele mai ok destinații care se pretează pentru a călători singur din Europa sunt Spania, Italia, Malta, Portugalia
  • Malta este recomandată vorbitorilor de limba engleză care își fac griji cu privire la comunicare. Aceasta este una dintre limbile oficiale ale țării, alături de malteză.

Go solo, go far!Portugalia ocupă un loc fruntaș în topul destinațiilor pentru cei care călătoresc singuri pentru prima dată.

Ancuța Mădulărescu, expertă în turism: „Cele mai ok destinații care se pretează pentru a călători singur din Europa sunt Spania, Italia, Malta, Portugalia. Sunt dintre cele mai sigure destinații pentru a călători singur, însă putem găsi și pentru destinații mai exotice cum ar fi Dubai sau Tailanda. Și acestea se pretează pentru călătorii singuri. Și avantaje există, mai ales dacă e să vorbim din punct de vedere psihologic.”

Malta este o destinație recomandată vorbitorilor de limba engleză care își fac griji cu privire la comunicare. Aceasta este una dintre limbile oficiale ale țării, alături de malteză.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Ce avantaje am dacă aleg să călătoresc singur?

Citește și