Mickey Hash face înconjurul lumii pe iaht. Cum e viața pe velier

Poate ai impresia că sailing-ul este o pasiune scumpă, rezervată unei anumite categorii de persoane. Află că totul este un mit. Viața e diferită, asta e clar. Dar cât de diferită? Stilul de viață, experiențele, sentimentul de libertate absolută dar și accesibilitatea.

Cum e viața pe velier?

Înainte de toate – primul pas este să te gândești bine dacă vrei să faci asta cu adevărat. Ia și notează toate pe carnețel și ia în calcul toate costurile – inclusiv pentru training. Vezi dacă îți place, iar după poți încerca. Nu este o viață simplă, dar odată ce înveți flow-ul, lucrurile merg de la sine.

Niște cifre: anul trecut au fost emise 5.070 de de certificate de ambarcațiuni de agrement. Cursurile pentru obținerea permisului încep de la 300 de euro, iar închirierea săptămânală începe de la 2.000 de euro.

Mihai a renunțat la bunurile sale, pentru a pleca într-o călătorie pe mare. Mihai vrea să facă înconjurul lumii cu iahtul său, aventură care va dura circa 18 luni. Mickey Hash este numit cel mai bun creator de conținut din România de către revista Forbes. Acesta a ales să plece într-o călătorie cu iahtul său.

Exit mobile version