• „Trip in Romania” promovează turismul cu ajutorul muzicii.
  • Primele 3 episoade au fost urmărite de peste 100.000 de fani ai muzicii electronice.
  • Dj Optick va mixa pe 11 august la 2,025 metri altitudine, pe Vârful Ciocârlia din Bucegi.

Epidemia a anulat concertele, dar să ştii că nu rămâi deloc fără muzică. Proiectul ,,Trip in Romania” promovează turismul cu ajutorul muzicii electronice, în 10 episoade.

În fiecare episod din „Trip in Romania” un artist român mixează dintr-un loc spectaculos, iar setul este transmis pe Facebook şi YouTube.

Primele 3 live-uri i-au avut pe Adrian Eftimie la Cazanele Dunariii, Mihai Popoviciu la Lacul Colibita şi Melodie din vulcanul stins de la Racoş. Peste 100.000 de fani au urmărit seturile online.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dj Optick este următorul invitat şi se bucură că are oportunitatea să promoveze un proiect 100% românesc.

Muzică la 2,025 de metri altitudine

„Pe 11 august voi mixa la 2,025 de metri, de pe Vârful Ciocarlia din Bucegi. Este o locaţie absolut superba, genială. Se vede Valea Prahovei fantastic, uite se zbârleşte părul pe mine numai cand mă gândesc.

În condiţiile actuale, practic nu prea avem ce altceva să facem decât să promovam muzica într-un mod aparte.

Mi-este foarte dor de scenă, mi-este foarte tare dor de contactul cu oamenii şi cred că tuturor ne este dor de contactul real cu oamenii, fără măști, fără restricții”, a spus Dj Optick.

„Ca să rămânem conectaţi cu publicul nostru, să avem şi multă muzică nouă pe care artiştii au creat-o în această pandemie, şi trebuie cumva transmisă către public şi e mai frumoasa când o prezinţi într-un decor de genul ăsta”, mărturisește Ionuț Hupca, Organizator.