• PRMR: Românii își planifică vacanțe mai scurte de 7 zile vara asta și preferă hotelurile.
  • Florin Nino: Românii merg vara asta în vacanțe mai scurte, dar merg mai des.
  • PRMR: 30% intenționează să aibă 2 vacanțe vara asta, iar 15% au planificat 3 sau mai multe.

Tu de câte ori pe an mergi în vacanță? Potrivit Reveal Marketing Research, românii preferă vacanțele mai scurte. În schimb 30% intenţionează să aibă două pe vară, iar 15% au planificat trei sau chiar mai multe. Gen Z, de exemplu, își face vacanța mai scurtă de 7 zile, dar merge de mai multe ori în diferite locuri. Florin Nino, travel vlogger spune că în ultimele 2 luni a întâlnit mulți români care merg în vacanțe de 7 zile, dar au deja planificată încă, cel puțin, o plecare. Anul acesta sunt multe last-minute-uri, iar românii profita de ele.

Ce preferă românii, o vacanță sau mai multe vacanțe? De ce?

„Am întâlnit foarte mulți români care au venit să își petreacă vacanța aici, în cele două luni de când sunt în Grecia. Sunt persoane care au venit aici în vacanțe de tip city-break, de trei-patru zile, dar sunt și destul de multe persoane, marea majoritate, care vin pentru șapte nopți.

Anul acesta am văzut foarte mulți tineri care se plimbau din insulă în insulă. Preferau să stea două-trei zile pe o insulă, iar apoi să se mute pentru alte două-trei zile pe o altă insulă, pentru a vedea cât mai multe lucruri. Eu recomand Grecia și mai ales insula Alonissos care este mai puțin cunoscută. Este o insulă mai sălbatică și este perfectă pentru cei care doresc liniște și relaxare”, a declarat Florin Nino, travel vlogger, pentru Aleph News.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Citește și