• Cel mai stresant aeroport din Europa este Heathrow din Londra.
  • Pe Aeroportul Heathrow se pierd peste 100 de bagaje pe zi.
  • În Marea Britanie sunt cele mai stresante aeroporturi.
  • Aeroporturile au primit un scor de la 1 la 10 din recenzii Google.
  • Oamenii sunt stresați când le întârzie zborul sau își pierd bagajele.
  • Zborurile întârzie, dar prețurile biletelor cresc.
  • TAROM și-a redus activitatea și Blue Air a ieșit de pe piață.


Bagajul de mână sau rucsacul pot fi cele mai bune soluții pentru vacantele de vara asta. Bagajele de cală sunt o povară. Mai ales la cel mai mare aeroport britanic, Heathrow din Londra prin care trec in fiecare an 80 de milioane de pasageri, cu o medie de peste 200.000 pe zi in sezonul de vârf. El este considerat cel mai stresant aeroport.

Acolo se pierd în medie 100 de bagaje pe zi și peste o treime din curse pleacă cu întârziere. Platforma Preply a făcut un studiu despre cele mai neplăcute experiențe pe aeroporturile din Europa după recenziile de pe Google.

Marea Britanie ocupă primele 3 locuri cu Aeroportul Heathrow, Manchester, Gatwick. Marile aeroporturi ale Europei dau toate bătăi de cap. Pe 4, în top este Parisul urmat de Stansted, tot de lângă Londra, Istanbul, Roma și Berlin.

Recomandări

BIDEN: „TU EȘTI FRAIERUL”
PORTRETELE LUI HARRY ȘI MEGHAN PRIMESC CRITICI
E.COLI FACE TOT MAI MULTE VICTIME
DIPLO SE CONFRUNTĂ CU ACUZAȚII
ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA

Problema românilor este alta, prețurile biletelor cresc încontinuu de când TAROM și-a redus activitatea și Blue Air a ieșit de pe piață. Președintele Consiliului Concurenței a anunțat că analizează dacă companiile aeriene încalcă legea și îi va amenda pe cei care își păcălesc clienții.

Citește și