• Printre destinațiile favorite ale americanilor de „Labor Day” se află 4 orașe europene.
  • Orașele cele mai vizitate de „Labor Day” din SUA sunt Seattle, NYC și Miami.
  • Roma, Londra, Dublin și Paris sunt orașele europene preferate de turiștii americani.

Vrei să pleci în vacanță dar ai rămas fără idei? Poate te inspiri de la americani. În acest weekend, în Statele Unite se sărbătorește „Labor Day”. Ce destinații aleg americanii pentru mini vacanță?

Unde se merge de „Labor Day”?

Americanii aleg destinații atât din SUA cât și din Europa, însă sunt câteva mari orașe care vor fi cu adevărat asaltate de turiști weekend-ul acesta. Seattle este cea mai căutată destinație weekend-ul acesta, iar procentul de ocupare al hotelurilor a crescut cu 30% față de anul trecut, top în care a fost tot pe primul loc. Majoritatea merg acolo pentru că Seattle este locul de îmbarcare pentru croazierele în Alaska. Un restaurant bun la care să mănânci acolo este Frolick, unde poți cina pe rooftop înconjurat de zgârie-nori.

Următoarea destinație preferată din SUA este Miami. Ai tot ce îți trebuie: plajă, și viață de noapte. Și îți recomand și un restaurant. Este vorba despre Island Gardens. Cinezi pe malul canalului principal lângă palmieri. Și ultimul oraș din top 3 este New York. Când spui New York deja îți vin cel puțin 3 locuri emblematice de vizitat deci nu e de mirare că turiștii americani vor lua cu asalt orașul în acest weekend.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Ce destinații aleg americanii în Europa?

Cea mai căutată destinație este Roma. Orașul plin de cultură și istorie va fi plin de turiști americani în acest weekend. Dacă te inspiri de la ei și ajungi pe acolo, cel mai bun restaurant pe care ți-l recomand este Restaurantul Aroma. Acolo te poți bucura de mâncare tradițional italienească cu view direct la Colosseum.

Londra este și ea printre destinațiile preferate. Acolo poți să mănânci la San Carlo. Dar dacă preferi ceva mai romantic, Parisul mereu te așteaptă. Acolo, gastronomia fine dining a luat naștere.

Citește și