Thailanda de luptă să atragă persoane care lucrează la distanță. Țara a introdus o nouă viză de cinci ani

Țările calde nu mai sunt doar destinații exotice de vacanță ci și un loc comod de unde poți lucra remote. Thailanda se luptă să atragă persoane care lucrează la distanță și reușește. A introdus o nouă viză de cinci ani, care îți permite să stai o perioadă mai mare de timp. Singura condiție, trebuie să o reînnoiești o dată la șase luni. Nu e singura schimbare- guvernul thailandez a extins lista țărilor care intra în țară fără viză de turism, de la 57 la 93. Dacă te gândești să te muți temporar în Thailanda pentru viză trebuie să scoți din buzunar 255 de euro. În momentul de față peste 2 milioane de străini din Europa, America de Nord și alte părți ale Asiei locuiesc în Thailanda.

Din Thailanda iei bilet de avion, iar în patru ore aterizăm în Bali, Indonezia. În primele patru luni ale acestui an numarul turiștilor a crescut cu 30% fata de anul trecut și a ajuns la 1,8 mil. Mulți turiști, dar și multe persoane care s-au mutat definitiv în Bali sau lucrează remote. Cei mai mulți oameni vin din Australia, Franta, Regatul Unit, India si China.

Ce este așa seducător la această destinație? De la jungla din Ubud, până la nisipul alb și apa turcoaz, totul e exotic. Adaugă ritmul lent al vieții și costurile extrem de mici, iar ecuația pentru fericire e completă.

Exit mobile version