Turiștii români au luat cu asalt stațiunile de schi din Bulgaria. Cât plătești în total pentru 2 persoane

Bulgaria a cucerit iarna. De când și-a redeschis granițele, turiștii români au mers în stațiunile de schi ale vecinilor din sud. Iar ofertele au fost pe măsură. Cosmin Vasile, operator de turism, spune că sunt extrem de multe rezervări și de pe o zi pe alta. De exemplu, pentru două persoane plătești în total cam 250 de euro.

Cosmin Vasile, operator de turism Hello Holidays: „Este cam singura destinație externă de schi disponibilă pentru turiștii români. Hotelurile de cinci stele sunt puțin mai scumpe, bineînțeles, iar tarifele ajung la aproximativ 600 de euro pentru un pachet de cinci nopți de cazare cu demipensiune.”

Steluța Șerban locuiește în Bulgaria de 17 ani. Spune că pârtiile de schi de acolo sunt pline de turiști români. Mai ales că acolo nu este obligatorie masca de protecție.

Steluța Șerban, româncă în Bulgara: „Restricțiile sunt dezinfectarea telecabinei, limitarea persoanelor, coridor intrare ieșire. Până în 4 persoane într-o cabină de opt. Numai în cazurile în care sunt familii de 5 sau 6 persoane maximum.”

Prețuri Bulgaria pentru 2 persoane

Exit mobile version