• Brock Keen a transformat un Porsche 911 într-o mașină de camping, cu un cort pe acoperiș.
  • Dacă vrei să mergi într-un camping, poți alege țări precum Scoția, Suedia, Norvegia.
  • Suportul de acoperiș al mașinii poate susține un cort de 2 persoane.
  • Recenziile arată că cei mai mulți fani ai acestui stil de viață aleg Estonia ca destinație.

Imaginația ta o să explodeze când vei afla povestea lui Brock Keen, tipul care a transformat un Porsche 911 Carrera 4S din 2004, într-o adevărată mașină de camping. Și ghici ce? A inspirat mii de oameni să facă același lucru.

Cum a reușit Brock Keen să își campeze mașina?

„Să-ți transformi autoturismul într-o mașină de camping nu e nimic wow, dar să reușești să faci asta cu un 911…este ceva cu totul special”, spune Brock.

Așa că dacă ai un Porsche 911 din generația 997, tot ce îți trebuie este un cort de acoperiș Yakima SkyRise și un spirit de aventură. Structura și suportul de acoperiș al mașinii s-au dovedit foarte rezistente și pot susține un cort de 2 persoane și poate un animal de companie.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Care sunt cele mai speciale locuri în care pot să fac un camping de acest gen?

Statisticile arată că cea mai tare locație de camping este Parcul Național Lahemaa din Estonia. Traseele de drumeții din parc sunt bine marcate și traversează păduri de pini, mlaștini și zone de coastă.

Lahemaa este cunoscut pentru conacele sale istorice care au fost restaurate și sunt deschise pentru turiști. De menționat și că adăpostește o varietate de specii de animale sălbatice, inclusiv elani, mistreți.

Iar, dacă preferi campingul sălbatic, trebuie să ai grijă la destinațiile pe care le alegi pentru că nu toate țările îți permit. Dar poți merge liniștit în Scoția, Suedia sau Norvegia.

Citește și