• Arsena și Dan au modificat o fostă stație de transformare electrică într-o casă de vacanță.
  • Renovarea a durat opt luni de zile și a fost gata abia la final de an. Stația de transformare electrică a fost construită în perioada anilor 1923-1926.
  • Clădirea are o amprentă de 11 metri pătrați și o înălțime de 7 metri. Parterul are 5.58 metri pătrați iar etajul vine cu 4.62 metri pătrați.

România are câteva castele celebre: Bran, Peleș și al său Pelișor, castelul Corvinilor, Cantacuzino, dar foarte puțini știți și de acesta.

Și aici, după cum spun și agenții imobiliari din bucurești, „hai să vezi acest spațiu generos, avem o amprentă de 11 mp.”

Povestea? Această bijuterie arhitecturală a luat naștere din dorința de experiență inedită. Clădirea este o fostă stație de transformare electrică. Aici intră în joc Arsena și Dan care locuiesc în București și care și-au dorit o casă de vacanță la care costul întreținerii să nu se simtă. Și putem spune că au avut dreptate.

Recomandări

NEGOCIERI APROAPE GATA
SUSPECTUL E ARESTAT
AVION DOBORÂT ÎN MARE
LARA NU VREA LA SENAT
SUA NU ÎNCHIDE GUVERNUL
ÎNCEP CONSULTĂRILE

Renovarea a durat opt luni de zile și a fost gata abia la finalul anului trecut

Imobilul face parte dintr-o serie de alte 7 stații amplasate și proiectate diferit. Acest mini-castel a fost construit în perioada 1923-1926. – 11 mp și 7 m înălțime, trebuie să ai o vedere cel puțin minunată – 5.58 mp – parterul, zona de acces, camera de zi, spațiu de dormit secundar + dulapuri încastrate în toate nișele posibile și scară suspendată.

La etaj sunt 4.62 mp pentru dormitor, dar și spațiu de lucru rezultat prin închiderea saltelei rabatabile cu rol și de canapea + baie, iar la demisor sunt 3.96 mp pentru bucătărie, 1.35 mp pentru o nișă de depozitare și 1 metru pătrat pentru podul de depozitare (că poate ai nevoie, nu se știe niciodată). Mai lipsea liftul.

Citește și: