• Cele mai frumoase trei plaje din Saint Vincent sunt Mopion, Petit Tabac și Indian Bay Beach.
  • Dark View Falls este una dintre cele mai frumoase cascade.
  • Breadfruit, sau arborele de pâine, este un fruct exotic al zonei preferat de localnici.


Unde mergi azi? Saint Vincent e un „hidden gem” al insulelor Caraibe.

Ce este special la această insulă din Caraibe?

Natura din Saint Vincent e un spectacol de neuitat pentru vizitatori. Plajele de acolo par rupte din paradis. Cele mai frumoase trei plaje din Saint Vincent sunt Mopion, Petit Tabac și Indian Bay Beach. Poți să vezi și recifele de corali. Dacă îți plac mai mult plimbările în natură, pădurile tropicale de pe insulă nu te vor dezamăgi. Dark View Falls este una dintre cele mai frumoase cascade.

Pe lângă natura spectaculoasă, poți avea parte de experiențe holistice. Pe superbele plaje, poți să faci yoga, paddle boarding sau dacă nu esti prea sportiv, te poți relaxa la spa-urile de lux.

Recomandări

CE I-A SPUS CHARLES LUI SIR KEIR STARMER?
ORBAN SE ÎNTÂLNEȘTE CU PUTIN
PEDRO SANCHEZ VIZITEAZĂ ROMÂNIA
MALPENSA DEVINE BERLUSCONI
PUTIN DESCHIDE O POARTĂ SPRE DONEȚK
ASPRETELE, VĂZUT PENTRU PRIMA OARĂ NOAPTEA

Ce ar mânaci pe insulă

Pe insula Saint Vincent, se găsesc anumite alimente specifice zonei pe care trebuie neapărat să le încerci. Bakes e un fel de pâine prăjită care este gătită în stil carribian. Se servesc alături de pește alb, de regulă cod, care a fost uscat și sărat.

Nu trebuie să ratezi nici Conk. Acesta este un melc de mare ce se găsește doar în zona respectivă. Breadfruit, sau arborele de pâine, este un fruct exotic al zonei preferat de localnici. Și nu poate fi o vacanță de succes în Caraibe fără rom. Distileriile de rom din Saint Vincent sunt printre cele mai bune din lume. Cel mai bun restaurant unde le poți încerca pe toate într-o formă sau alta este Basil Bar Mustique, restaurant preferat de prințesa Margaret și Kate Moss.

Citește și