• În perioada 4-9 iunie, are loc la Brașov a 2-a ediție de LYNX Festival.
  • LYNX este primul și singurul festival din România dedicat filmului documentar și fotografiei de natură.
  • Anul acesta poți vedea 13 documentare, din care 9 în premieră națională.
  • La această ediție vine Morten Hilmer, fotograful recunoscut pentru fotografiile sale în zonele arctice.
  • Intrarea la festival este liberă, tocmai pentru a facilitate apropiera și educarea publicul în ceea ce privește natura și sustenabilitatea.

LYNX Festival începe azi la Brașov. Festivalul LYNX aduce natura mai aproape de publicul larg prin intermediul filmului documentar și al fotografiei, două dintre artele vizuale cele mai expresive. După ce anul trecut a inclus în programul său 8 documentare internaționale, toate sold-out, majoritatea în premieră în România, festivalul revine cu o nouă selecție inedită care îi va încânta pe iubitorii de film şi natură de toate vârstele.

Dan Dinu, director artist la festival: „Avem o selecție foarte bună de firme documentare, unele dintre cele mai premiate documentare din zona asta, la festivaluri internaționale.”

„Duminică, alături de ONG-uri partenere, avem activități pentru cei mici. Copii vor descoperi castorii și zimbrii și care este povestea acestor două animale care stau întors înapoi în sălbăticia României. Vor putea să afle spre lumea păsărilor. Copiii vor avea acces la un atelier robotică”, a spus Dan Dinu, la Aleph News.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI


Citește și