• Creatorul casei de modă Zadig and Voltaire, Thierry Gillier, a pus la vânzare o proprietate spectaculoasă din Marea Caraibelor.
  • Proprietatea se întinde pe o suprafață de 355 de metri pătrați pentru aripa principală, plus 3 guest house-uri de câte 180 de metri pătrați fiecare.
  • Casa are un design interior impresionant, cu pereți de beton și marmură Travertin importată din Italia.

Ai auzit de proprietatea din Marea Caraibelor care se află în Insulele Antile, chiar în partea franceză? Creatorul casei de modă Zadig and Voltaire a pus la vânzare o proprietate spectaculoasă din Saint-Barthélemy. Thierry Gillier cere 49 de milioane de dolari.

Ce specificații are această proprietate din Marea Caraibelor?

Proprietatea este cu adevărat spectaculoasă nu numai pentru view-ul superb al Mării Caraibelor, ci și pentru design-ul interior. Se întinde pe o suprafață de 355 de metri pătrați, doar aripa principală. Mansion-ul mai are 3 guest house-uri, fiecare având 180 de metri pătrați. Proprietatea are 6 dormitoare, un bunk room și locuri speciale pentru staff. Fiecare dintre casuțe are câte o piscină. De asemenea, mansion-ul este independent din punct de vedere energetic. Este dotat cu 124 de panouri solare și 72 de baterii.

Cum arată înăuntru?

Creatorul de modă are ochi nu numai când vine vorba de haine, asta e clar. Casa are pereți de beton și marmură Travertin importată din Italia. Obloanele și grilajele sunt făcute din lemn luat din Africa de Vest. Una dintre bijuteriile casei este grădina interioară care are o cascadă incorporată și leagăne deasupra apei. Prin toată casa se află plante și puse lângă acel lemn luat din Africa, intri în acel island vibe.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

O altă caracteristică este cada din marmură pusă pe una dintre terase. Poți să te relaxezi cu o baie cu spumă privind oceanul. Deși Thierry Gillier nu prea a stat în această casă, spune că i-a plăcut proiectul și abia așteaptă unele noi de care să se ocupe. Uitându-mă la aceste poze, sunt sigură că viitoarele proiecte vor fi cel puțin la fel de spectaculoase.

Citește și