• Red Ledges oferă 800 de hectare de frumusețe naturală, cu vârfuri montane și pajiști verzi.
  • Comunitatea dispune de un centru wellness, piscine, terenuri de tenis și de golf.
  • Red Ledges cultivă un sentiment puternic de apartenență prin evenimente sociale.

Dacă te gândești să te muți vreodată trebuie să știi că există un loc unde frumusețea naturală si luxul se îmbină perfect. Red Ledges, comunitatea privată exclusivă din Valea Heber din Utah, America, întruchipează stilul de viață contemporan la munte. Cu peste 800 de hectare de teren, case luxoase și o lungă listă de facilități și activități disponibile pe tot parcursul anului, această comunitate vibrantă și primitoare este locul ideal să îl numești acasă sau să ai aici reședința secundară, ori să faci o investiție inteligentă.

Red Ledges se distinge prin combinația sa rar întâlnită de frumusețe naturală, facilități de lux și un sentiment puternic de comunitate. Aici te bucuri de peisaje impresionante, de la vârfuri majestuoase la văi pitorești, care oferă un cadru perfect pentru activități în aer liber pe tot parcursul anului.

Ceea ce face ca Red Ledges să fie cu adevărat special este angajamentul său față de un stil de viață sănătos și activ. In inima naturii ai o multitudine de opțiuni pentru recreere și relaxare. De exemplu, centru de wellness, terenuri de tenis, un complex de piscine împreună cu oportunități de golf și schi, iar lista poate continua. În plus, comunitatea este proiectată cu gândul la interacțiunea socială. Aici ai cluburi și evenimente care încurajează legăturile între vecini. Această atmosferă primitoare transformă Red Ledges într-un loc unde nu doar că trăiești, ci te și simți parte dintr-o comunitate dinamică.

Recomandări

KADÎROV SUSPECTĂ RUȘII
N-A MERS PT. ZELENSKI
MILTON LOVEȘTE FLORIDA
RUTTE NU SE TEME DE TRUMP
NADAL, O LEGENDĂ!
NO BABIES, JUST PETS!

Cât costă o locuință în acest loc?

Este vorba de o zonă unde luxul este cuvântul cheie. Aici găsești vile cu 7 dormitoare și 11 băi, care ajung la 18 milioane de dolari, dar și case cochete si luxoase la 1 milion de dolari. Poti să îți construiești și propria casă, un teren de vânzare în zonă începe de la 500 de mii de dolari.

Facilitățile de lux din Red Ledges au un impact semnificativ asupra calității vieții rezidenților. In inima naturii ai o multitudine de opțiuni pentru recreere și relaxare. De exemplu, centru de wellness, terenuri de tenis, un complex de piscine împreună cu oportunități de golf și schi, iar lista poate continua.

Citește și