- Te poți bucura de un brunch la Athenée Palace în saloanele aurite ale hotelului.
- Un nou concept și-a făcut apariția: restaurantul efemer în locuri inedite.
- Pentru Tea Time, alege salonul Marie-Louise de la Ritz, în Place Vendôme.
Unde mănânci în aceste zile festive daca ești la Paris și vrei o experiență deosebită? Nu toate restaurantele au trecut în modul „special”, unele dintre ele sunt în continuare disponibile pentru toți și cu siguranță nu vei regreta o seară dedicată – sau o după amiază în mod „thea-time”.
Advertisment
Ce ai de vizitat în Paris unde „toate-s vechi, și nouă toate”, astfel încât chiar nu riști să te blazezi ?
Un nou concept și-a făcut apariția- restaurantele efemere. Nu te lăsa înșelat de aparente, nu sunt restaurante ieftine gen fast food sau bistro, sunt restaurante de lux în locații privilegiate. De exemplu, este unul care s-a instalat o vreme într-un superb apartament parizian aflat în lucrări. Este ultimul pup-un WE ARE ONA care are obiceiul să se instaleze în locuri incredibile și îți propune experiențe gastronomice unice.
Un tea time de excepție pentru sărbătorile de iarna te așteaptă în saloanele de la hotelul Ritz, pe care nu mai trebuie să ți-l recomand, e suficient de cunoscut. De sărbători așadar ai un Tea Time Imperial pentru 175€ de persoana care conține caviar, homar, crêpe suzette, șampanie și deserturi, în salonul Marie-Louise. Toate semnate de un chef cu stele, poți fi sigur de efect! Acest Tea Time Imperial este disponibil numai până pe 5 ianuarie
Recomandări
Și pentru un brunch sofisticat, ce ai de încercat?
Desigur, un palace. Plaza Athenée. Atmosfera de vis într-un cadru absolut imperial, cu plafonul său de 20.000 de foite de aur, cu muzica în surdina – nu la boxe, ci chiar pe „viu”, o harpistă încălzește atmosfera. Mențiune specială pentru tarta de sezon semnată Elisabeth Hot și mousse au chocolat al lui Angelo Musa.