• Havila Polaris și Havila Pollux sunt nave de croazieră care te duc de-a lungul coastei de vest a Norvegiei.
  • Pe Fremont Street Experience ai un ecran LED uriaș cu spectacole de lumini, la fel în fiecare seară.
  • Iar dacă vrei ceva mai aproape de casă, mergi în Italia, pe Coasta Amalfi.

Dacă ești pasionat de călătorii, anul acesta trebuie să-ți îndrepți atenția spre diferite destinații: și exotice, dar și răcoroase: pline de aventură, dar și mai liniștite. De la orașele cosmopolite, la insulele din paradis, care domină diferite topuri.

Că tot e caniculă și au fost cele mai calde săptămâni din istorie, a crescut și interesul față de țările nordice, unde e mai răcoare. Havila Polaris și Havila Pollux sunt nave de croazieră care te duc de-a lungul coastei de vest a Norvegiei. În timpul croazierei, poți vedea fiordurile spectaculoase, Luminile Nordului, ghețari impresionanți și pitoreștile sate de pescari norvegiene. De asemenea, poți participa la excursii de săniuș arctic de câini și safari de vulturi de mare.

Peste ocean, în Las Vegas, te cazezi la Fontainebleau. Un hotel și cazinou de 67 de etaje. Acolo poți vedea instalații de artă de la Urs Fischer și Gonzalo Lebrija, un cazinou cu un candelabru de aur și piscina Oasis de peste 6 hectare. De asemenea, poți mânca la restaurante conduse de bucătari celebri precum Alan Yau și Evan Funke. În fiecare seară ai spectacol de apă și lumină iconică la Fântânile Bellagio.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Pe Fremont Street Experience ai un ecran LED uriaș cu spectacole de lumini, la fel în fiecare seară. E ceva inedit. Iar dacă ești iubitor de sporturi extreme ai o zonă naturală pentru drumeții și escaladări Red Rock Canyon.

Iar dacă vrei ceva mai aproape de casă, mergi în Italia, pe Coasta Amalfi! Anantara Convento di Amalfi, situat într-o mănăstire Capucin din secolul al XIII-lea, oferă o experiență istorică și luxoasă. Poți vedea frescele originale din 1223, biserica barocă cu altar de marmură și terasele cu vederi spectaculoase ale Mării Mediterane. Poți mânca la Pizzeria La Locanda della Canonica, pregătită de bucătarul Gino Sorbillo, cu ingrediente regionale din Campania. Dar cel mai important poți savura un prosecco de pe balcon, admirând priveliștea vastă și liniștea oferită de acest refugiu.

Citește și