• În ultimele zile, în Grecia s-au înregistrat temperaturi de peste 40°C.
  • Sfârșitul săptămânii vine cu temperaturi de până la 44°C în Sardinia și Sicilia.
  • „Avem suficiente soluții pentru cei care nu suportă atât de bine căldura și poate nu vor să meargă undeva unde este și mai cald decât aici, de unde pleacă”, a spus Cristina Pipias, agent de turism, la Aleph News.

Dacă nu ți-ai rezervat încă vacanța pentru vara asta, ar fi bine să iei în calcul că în multe tari din Europa a început deja canicula. În ultima săptămână, mai multe țări din Europa au înregistrat temperaturi de până la 44 de grade.

„Avem suficiente soluții pentru cei care nu suportă atât de bine căldura și poate nu vor să meargă undeva unde este și mai cald decât aici, de unde pleacă. Este perioada ideală pentru a descoperi țările nordice. Profităm și de perioada nopților albe pentru că acum, cu cât ne apropiem mai mult de cercul polar, Soarele apune mai târziu sau nu mai apune deloc în această perioadă și putem merge într-o croazieră pe fiordurile Norvegiei. Acestea sunt niște văi pe care apa mării pătrunde adânc în continent și s-au creat peisaje spectaculoase”, a spus Cristina Pipias, agent de turism, la Aleph News.

Citește și

Recomandări

ROMÂNIA SE CALIFICĂ ÎN OPTIMI
BUCUREȘTIUL DEVINE CAPITALA ȘAHULUI
IUNIE 2024 BATE RECORDURI DE CĂLDURĂ
RUTTE ESTE NOUL SECRETAR GENERAL NATO
CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII PĂRINTE ÎN ERA DIGITALĂ?
U.B.B. ÎN TOP UNIVERSITĂȚI