• Rusaliile ne aduc o mini-vacanță pentru bugetari și liber de la școală.
  • Turcia, Italia, Spania sunt printre destinațiile de top alese în această mini vacanță.
  • Cea mai rezervată destinaţie pentru weekendul de Rusalii este litoralul românesc.

Unde mergi azi? La munte, la mare, într-o țară din Europa sau în una exotică. Mini-vacanța de Rusalii este ocazia perfectă să te relaxezi și să iei o pauza de la viața de zi cu zi. Poate în acest moment stai pe plajă și savurezi un cocktail în Ibiza sau aici la noi, la Marea Neagră.

Unde îi prinde pe români mini vacanța?

„Sunt în Toscana, alături de un grup de turiști, într-un circuit. Am mers inclusiv în Florența, unde ne pregătim să intrăm în Muzeul Ufizzi. O parte dintre turiști au preferat sejuruile, astfel încât Grecia a fost, din acest punct de vedere, pe primul loc. Turiștilor români le place foarte mult să investească în cunoaștere, de aceea, cei mai mulți, aleg destinații unde ai ocazia de a descoperi și învăța multă cultură. Italia, cu zona Toscana și cu multe lacuri, este regiunea cu cei mai mulți turiști”, a declarat Florin Ionescu, consultant în turism, pentru Aleph News.

Ce alte destinații au mai fost la căutare?

„Cele trei destinații aflate în top, pentru familii, sunt Grecia, pentru că e ușor de ajuns, Bulgaria, pentru cei care vor să meargă două-trei zile, iar pe locul trei se află Turcia. Turiștii se bucură de apa Mării Egee și Mediterane care este foarte caldă. Poți închiria o barcă, doar cu permisul de conducere. Prețurile pentru 3-4 zile în Bulgaria pornesc de la 250 de euro/persoană, all inclusive. Pentru Grecia, prețurile pornesc de la 400-450 de euro. În schimb, pentru Turcia, un pachet ultra all-inclusiv de 7 nopți, costă 1500 de euro/persoană”, a adăugat acesta.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Citește și