• Milano, orașul modei e văzut doar ca un drum în trecere pentru turiști.
  • Turiștii nu s-ar mai întoarce în Barcelona – prea multă lume și prețuri prea mari.
  • Deși arhitectura e frumoasă, iar mâncarea e delicioasă, turiștii sunt dezamăgiți că Bruxelles-ul e plin de gunoaie.

Toată vara s-au plâns că au prea mulți turiști, acum riscă să aibă prea puțini. Nu vor să-i mai viziteze niciodată!

Turiștii dau feedback-uri negative celor mai populare orașe europene și se declară dezamăgiți. Bratislava, orașul cu podul care arată ca un OZN, pare să nu-și găsească locul în inimile călătorilor – îl consideră un oraș de vis…visul oricărui pensionar. La fel de plictisitor e și în Basel, Oslo sau Andorra.

N-au fost impresionați nici de orașele italiene. Milano, orașul modei e văzut doar ca un drum în trecere, Veneția i-a surprins puțin, dar nu s-ar mai întoarce pentru că un oraș prea aglomerat și mâncarea nu le-a lăsat un gust bun, iar Florența e plină de vânzători de aur cicălitori și  sunt de părere că atracțiile turistice se văd la fel de bine și online.

Recomandări

IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE

Când spaniolii au zis că Barcelona e supra aglomerată, aveau dreptate. Nici turiștii nu s-ar mai întoarce acolo – prea multă lume și prețuri prea mari.

În aceeași categorie intră Atena și Dubrownik – unele dintre destinațiile preferate ale românilor. Nici Dublin nu mai e ce a fost odată! Turiștii îl văd un oraș prea comercial.

Iar ce e mai rău e la final. Deși arhitectura e frumoasă, iar mâncarea e delicioasă, turiștii sunt dezamăgiți că Bruxelles-ul e plin de gunoaie.

Citește și