Visul unora, coșmarul altora. Care sunt orașele din Europa în care turiștii nu s-ar mai întoarce

Toată vara s-au plâns că au prea mulți turiști, acum riscă să aibă prea puțini. Nu vor să-i mai viziteze niciodată!

Turiștii dau feedback-uri negative celor mai populare orașe europene și se declară dezamăgiți. Bratislava, orașul cu podul care arată ca un OZN, pare să nu-și găsească locul în inimile călătorilor – îl consideră un oraș de vis…visul oricărui pensionar. La fel de plictisitor e și în Basel, Oslo sau Andorra.

N-au fost impresionați nici de orașele italiene. Milano, orașul modei e văzut doar ca un drum în trecere, Veneția i-a surprins puțin, dar nu s-ar mai întoarce pentru că un oraș prea aglomerat și mâncarea nu le-a lăsat un gust bun, iar Florența e plină de vânzători de aur cicălitori și  sunt de părere că atracțiile turistice se văd la fel de bine și online.

Când spaniolii au zis că Barcelona e supra aglomerată, aveau dreptate. Nici turiștii nu s-ar mai întoarce acolo – prea multă lume și prețuri prea mari.

În aceeași categorie intră Atena și Dubrownik – unele dintre destinațiile preferate ale românilor. Nici Dublin nu mai e ce a fost odată! Turiștii îl văd un oraș prea comercial.

Iar ce e mai rău e la final. Deși arhitectura e frumoasă, iar mâncarea e delicioasă, turiștii sunt dezamăgiți că Bruxelles-ul e plin de gunoaie.

Exit mobile version