• O platformă românească de închirieri este pe val: „Avem audienţă ţintă corporatişti, avocaţi, freelanceri” – Radu Fusea, owner
  • Peste 700 de persoane şi-au creat deja cont şi au fost făcute 800 de rezervări, dintre care 268 doar în luna mai
  • Un weekend la ţară te costă 100 de euro iar o casă pentru o săptămână, 900 de euro

Ai stat izolat, departe de natură şi de locurile dragi ţie aproape 3 luni şi ai sperat totuşi că o să mergi în vacanţă vara asta. La fel ca tine sunt Răzvan şi Bianca, cei care nu se gândesc să îşi petreacă concediul în străinătate, ci au ales să îşi investesc banii în turismul românesc.

Ei sunt de părere că românii văd ţara noastră ca pe un loc în care doar muncesc, fac bani şi apoi vor să fugă cât mai departe.

„Suntem fericiţi până la cer şi înapoi cu TravLocals pentru că am descoperit nişte oameni incredibili. Avem nişte munţi şi nişte păduri extraordinar de frumoase, de ce să nu dai bani? Şi până la urmă dai bani la tine în ţară”, spune Răzvan Pahuță, dezvoltator site-uri online & live trading.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Preţul mediu pentru un weekend pentru 2 persoane e undeva la 80, 100 de euro, iar pentru o săptămână avem oferte. De exemplu, pentru o casă inteligentă în Porumbacu a fost 900 de euro toată săptămâna. Avem audienţa ţintă corporatişti, antreprenori, freelanceri, medici, avocaţi”, spune Radu Fusea, Owner Travlocals.