• Patronul de restaurant Veh Grigori ajută copiii sărmani cu ajutorul unor ONG-uri
  • Veh Grigori e sponsorul asociațiilor Ateliere fără Frontiere și Fight for LifeChar
  • Pandemia i-a închis restaurantul, dar Veh Grigori nu a renunțat la acte de caritate
  • Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741.

Azi, în cadrul campaniei Aleph NewsTu pe cine înviți la masa de Crăciun?   îl cunoști pe Grigori Veh. Este antreprenor și a avut un vis: să aibă cât să dea și altora. A deschis restaurantul ”La ciorbe” anul trecut în București. Nici nu a apucat bine să își recupereze investiția că pandemia de coronavirus i-a pus businessul la pământ.

Dar astăzi nu este despre ce a pierdut, ci despre da el mai departe celorlalți. A sponsorizat zeci de adulți și copii defavorizați și are acum un nou obiectiv: să își redreseze afacerea și să angajeze persoane cu dizabilități. Grigori vrea să creeze un soft ca să angajeze persoane cu dizabilități la restaurat.

”Visul meu a fost să ajut copii, persoane cu dizabilități. Avem patru fete din Dâmbovița care au rămas și fără tată, și fără mama. Noi ajutăm cu tot ce e posibil, cu mâncare, cu produse alimentare, cu haine.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Visul meu a fost să angajez băieți și fete care nu aud. Și pasul meu a fost să găsim un soft. În acest moment suntem în discuții cu câțiva parteneri și căutăm o soluție. Soluția nu e ușoară pentru că oamenii surzi au și probleme cu vederea. Și pentru noi a fost o provocare foarte mare să implementăm un soft în care noi putem să arătăm comenzile pe ecran și pentru ei în bucătărie cai ei să pregătească un anumit produs care a fost comandat” ne-a povestit Grigori Veh.