• Ramona Olteanu și Răzvan Munteanu le mulțumesc tuturor angajaților din sistemul sanitar
  • Valerica Bică, biolog care procesează testele PCR pentru coronavirus: A fost un an greu
  • În spitale sunt internați 13.261 pacienți COVID, dintre care 1.251 sunt la ATI

1 Decembrie este despre recunoștință și mai ales despre apreciere, iar mulți dintre noi le mulțumesc medicilor, asistenților și infiemierilor. Medicul Valerica Bică spune că fiecare dintre noi a fost în acest an, un mic erou.

„Tuturor oamenilor le-aș mulțumi, că au fost alături de noi, împreună cu noi, au suferit, au plâns, ne-au omagiat, sau poate alții ne-au jignit„, spune prof. dr. Valerica Bică, specialist în genetică.

„Întregul personal din spitalul nostru, tuturor celor care au fost alături de noi, care ne-au înțeles, au încercat să ne dea o mână de ajutor, tuturor le sunt recunoscătoare„, a declarat Andreea Miclău, specialist în bateorologie.

Dar totuși, parcă nu e suficient. E nevoie de mai multă solidaritate. Pandemia asta ne-a dezbinat mai mult decât eram deja, dar ne-a și învățat o mulțime de lucruri.

„Am învățat să avem răbdare. Cred că eram obișnuiți să facem totul pe repede-nainte. Acum s-a oprit puțin timpul și am învățat să avem răbdare„, a declarat Ramona Olteanu, antreprenor.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Am început să luptăm unii împotriva celorlalți, să ne dezbinăm, ceea ce nu cred că este un lucru bun. Am o idee: dacă într-adevăr avem un dușman comun, trebuie să ne unim, să luptăm împotriva lui„, e de părere Diana Pap, soprană la Opera Națională Timișoara

Urarea mea pentru 2020 este: La mulți ani, România, fără frică și cu mai multă demnitate! Capul sus, că deja umblăm toți cocoșați! Ziua de 1 Decembrie înseamnă o emoție mai specială și e ziua tuturor, a noastră, a țării și mai ales a celor care a plecat din această țară și suferă după ea„, spune artistul Răzvan Munteanu.