• Dincolo de tancuri, de blindate și avioane de luptă, siguranța ta este în mâinile, în mințile și în inimile militarilor români.
  • Sunt 70.000 de militari activi și 50.000 în rezervă.
  • Azi vezi doar 1.500 dintre ei. Gândește-te și la ceilalți 120.500 de militari care sunt gata să-și dea viața pentru tine. Și arată-le că tu chiar le ești recunoscător!

Dincolo de tancuri, de blindate și avioane de luptă, siguranța ta este în mâinile, în mințile și în inimile militarilor români. Sunt 70.000 de militari activi și 50.000 în rezervă. Azi vezi doar 1.500 dintre ei. Gândește-te și la ceilalți 120.500 de militar care sunt gata să-și dea viața pentru tine. Și arată-le că tu chiar le ești recunoscător!

Bogdan Nicolae explică rolul armatei în redeșteptarea României. 

Cât de importantă este armata în dezvoltarea unei țări ca România?

Astăzi, armata României are un rol mai mic în dezvoltarea economică a României, comparativ cu perioada de până în 89. Dar, în același timp, are o contribuție esențială la integrarearea Românieie în lumea vest Europeană, în circuitele politice, militare și financiare ale Occidentului. Prin participări la misiuni ONU și NATO, armata facilitează României accesul la proiecte de dezvoltare, inclusiv tehnologice.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Stă puterea României în armata sa?

Armata este creditată de populație cu cel mai înalt grad de încredere, în ea ne punem baza la greu. România nu este o putere militară, dar are o putere în plan militar, a cărei valoare crește mulțumită apartenenței la alianțele politico-militare. Puterea României stă și în armată, care, la rândul ei, își trage seva din societate, din oamenii acestei țări și din recunoștința lor. Tuturor le spunem astăzi: La mulți ani!