Mesajele românilor care au făcut istorie în sport de Ziua Națională: „Unii vor să fugă de tine, alții te blamează, dar toți te iubesc“

Sportivii noștri celebri transmit mesaje României de Ziua Națională: „Unii vor să fugă de tine, alții te blamează, dar toți te iubesc“ Mediafax Foto
  • Sportivii celebri ai României au transmis mesaje pe Facebook de Ziua Națională.
  • Ei le-au urat românilor la mulți ani și i-au îndemnat să-și iubească țara.

Iată ce mesaje au transmis sportivii celebri ai României:

Hagi: „Nu uitați că sunteți români“

Cel mai bun fotbalist român din istorie, Gheorghe Hagi, i-a îndemnat pe români să nu-și uite originile.

„La mulți ani România și tuturor românilor! Oriunde vă duce drumul vieții în această lume, nu uitați că sunteți români! Happy National Day”, a scris Gheorghe Hagi pe Facebook.

Gică Popescu: „Unii vor să fugă de tine, alții te blamează, dar toți te iubesc“

Tot pe Facebook a transmis un mesaj și colegul lui Hagi din Naționala de Aur a României, Gică Popescu.

„Trecutul ne-a încercat, prezentul o face și el, dar rămâne datoria noastră să sperăm, să construim și să luptam pentru un viitor mai bun. Unii vor să fugă de tine, alții te blamează, dar toți te iubesc. Acum ori niciodată și mai mult decât oricând: La mulți ani, România! La mulți ani liniștiți, fericiți și reușiți! Semnat: un român care n-o să te părăsească”, scrie în mesajul marelui fotbalist.

Nadia Comăneci: „Românie dragă, mi-e dor de tine și de ai mei“

Nadia Comăneci, gimnasta de 10 a României, le-a transmis românilor un mesaj video înregistrat în America.

„Românie dragă, mi-e dor de tine și de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Națională a României. De aici, de departe, vă transmit multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie și să ne revedem în țară curând. La mulți ani dragi români, la mulți ani România”, a transmis Nadia Comaneci, prin intermediul unui mesaj video postat pe Facebook.