• Milioane de români au plecat, milioane de copii ai acestor români nu mai au treabă cu țara.
  • Guvernările de după 90 au vândut 4-5 milioane de români și pe urmașii acestora.

„Nu ne-am născut în locul potrivit”. Auzi tot mai des asta. Sunt 4 milioane și jumătate de români care au spus-o si au plecat. Ne pleacă tinerii, oamenii pentru că nu mai cred în promisiunile că odată și odată o să ne fie mai bine. „Nu ne-am născut în locul potrivit” este și refrenul unui clip scos de Guess Who acum 10 ani. Nu s-a schimbat nimic. A adunat în ăștia 10 ani 4 milioane și jumătate de vizualizări, cam câte una pentru fiecare român plecat în afara țării.

Europa ne-a luat românii tineri, cu putere de muncă. Milioane de români au plecat, milioane de copii ai acestor români nu mai au treabă cu țara. România e un neam care se stinge. Îi dăm Europei un preț prea mare- nu resursele naturale, îi dăm viitorul, existența. Prin lipsa de guvernare, vindem acești oameni. L-am blamat pe Ceaușescu că vindea evreii și germanii. Guvernările de după 90 au vândut 4-5 milioane de români și pe urmașii acestora. GENOCID, asta au făcut. Pentru că n-au făcut drumuri, pentru că n-au făcut școli, pentru că n-au făcut sistem medical. Pentru că poliția ia șpagă ca să lase pe stradă criminali la volan. Pentru că președintele duce lumea, cârd, la alegeri, într-un moment în care oamenii trebuie protejați. Ce o să facem când nu vom mai avea resurse naturale și nu vom mai avea populație de dat?

Vaccinul Pfizer/Biontech este făcut de turci care trăiesc în Germania împreună cu americani evrei veniți din Grecia. Într-un spațiu mare, cum este Europa, cum este lumea, libera circulație este firească, este circulație de valori intelectuale sau forță de muncă. Românii plecați vor fi înlocuiți de oameni care aparțin altor culturi, care produc aici. La Regina Maria lucrează zeci de medici de origine arabă, Warga Enayati a făcut asta, Mohamed Murad a construit case pentru români. Stadionul Steaua a fost construit cu vietnamezi. Nu ramân niciodată teritorii libere, că nici Transilvania nu era liberă, așa cum susțin unii. Lumea se primenește, nu dispare, e un proces continuu.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM