• Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, de Ziua Naţională, la Alba Iulia, că este în continuare nevoie de unitate, solidaritate, de empatie.
  • Premierul a participat, joi, la parada militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României la Alba Iulia.
  • Anterior, el a fost prezent, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la parada de la Arcul de Triumf.

Avem în continuare nevoie de unitate, de solidaritate, de empatie” , spune premierul Nicolae Ciucă, după parada militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României la Alba Iulia.

Vreau să urez un sincer «La mulţi ani!» tuturor românilor. La mulţi ani, România! Este o zi foarte importantă pentru noi. Aşa cum de fiecare dată am arătat respect şi cinstire pentru memoria celor care s-au jertfit în momentele cele mai dificile pentru ca România să fie aşa cum este astăzi, consider că şi de acum înainte, în momente poate nu la fel de dificile ca atunci, avem în continuare nevoie de unitate, de solidaritate, de empatie şi sunt convins că, aşa cum am făcut de fiecare dată, o vom face şi de aci înainte, punând să demonstrăm că România este o ţară cu adevărat europeană” , spune Nicolae Ciucă.

Premierul a participat, joi, la parada militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României la Alba Iulia.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Anterior, el a fost prezent, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la parada de la Arcul de Triumf. https://www.facebook.com/watch/guv.ro/