• Dr. Alexandre Aranda: „Te recuperezi mai bine dacă dormi desculț”
  • Temperatura ideală pentru somn este 16-19 grade
  • Șosetele nu lasă corpul să respire

Provocare pentru cei care nu au căldură: „Fie vreme bună, fie vreme rea, dormi fără șosete, că-i mai bine așa!” Un neurolog francez, specialist in medicina somnului face această recomandare.

În timpul somnului, organismul tinde sa scadă temperatura interioară și o crește pe cea a extremităților. Șosetele nu lasă corpul să respire, de unde va rezulta un somn prost. Temperatura ideală pentru somn este 16-19 grade și e bine ca șosetele să fie purtate înainte de culcare, pentru a nu adormi înfrigurat.

Cel mai greu îi va fi fostului lider FMI, Jeffrey Franks. El poartă și pantofi non-stop. Până se rup – așa cum s-a văzut în vizita lui la Cotroceni din 2009.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
Mediafax
Mediafax

Șosetele parcă sunt blestemul oamenilor bogați. Fost șef al Băncii Mondiale, Paul Wolfowitz, a fost surprins cu șosetele găurite când a fost nevoit să se descalțe la o moschee, în Turcia.

Profimedia

În schimb, premierul Canadei, Justin Trudeau, e un mare fan al șosetelor trăznite. Le poartă și la întâlnirile cu marii lideri ai lumii. Trump și Merkel s-au amuzat când au văzut ce poartă Trudeau.

Profimedia

În ceea ce privește lipsa căldurii și a apei calde din București, s-a autosesizat Avocatul Poporului. Și le cere primăriilor să rezolve urgent problema pentru că altfel, riscăm să avem și mai multe cazuri de COVID.