• Mitropolitul Olteniei, Irineu, îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva COVID-19
  • ÎPS Irineu: „Nicio boală nu poate birui omul”
  • Reprezentanții guvernului și ai autorităților sanitare au discutat despre campania de vaccinare cu reprezentanții tuturor cultelor religioase

Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolitul Olteniei îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva COVID-19. „Cel care se vaccinează și cu credință, nu va avea de regretat absolut nimic,” a spus Mitropolitul Olteniei, conform PressHub.

„Este o durere pe care o suferim ca și organism. (…) Nicio boală nu poate birui omul. (…) Și doctorii sunt oameni și ei s-au îmbolnăvit, unii chiar au murit. (…) Și preoții au fost și ei bolnavi, au avut probleme, iar în Mitropolia Olteniei, din fericire, niciun preot nu a murit.”

De asemenea, ÎPS Irineu a adăugat: „Este adevărat că știința își spune cuvântul. Și noi ne-am rugat la Bunul Dumnezeu, ca oamenii de știință să primească luminare și să realizeze un vaccin, pentru ca oamenii să poată scăpa mai ușor de această pandemie.”

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Reprezentanții guvernului și ai autorităților sanitare au avut o întâlnire oficială cu reprezentanții tuturor cultelor religioase recunoscute oficial în România. În cadrul acestei ei întâlniri au discutat despre campania de vaccinare.