• O familie din New York a petrecut o noapte în magazinul de jucării FAO Schwarz.
  • FAO Schwarz este în Rockefeller Plaza, fix lângă celebrul brad de Crăciun.
  • A fost un eveniment unic, făcut în colaborare cu AirBnB.

Ce ar fi mai frumos de Crăciun decât să petreci o noapte în atelierul Moșului, înconjurat de jucării? Pentru o familie din New York, asta a fost realitate.

Nu au stat în fabrica de la Polul Nord, ci într-un loc foarte, foarte similar. Într-unul dintre cele mai renumite magazine de jucării din lume – FAO Schwarz – aflat chiar în Rockefeller Plaza. Puține locuri din lume sunt mai frumoase în această perioadă.

David Niggli, director FAO Schwarz: „Aici este 30 Rock, unde este FAO Schwarz. Este inima Crăciunului din orașul New York. Bineînțeles, avem uriașul pom de Crăciun fix în fața ferestrei.”

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Familia norocoasă, a cărei identitate nu a fost făcută publică încă, a avut mână liberă în magazin. Exact ca și când filmele „Noapte la Muzeu” ar prinde viață.

Au luat cina și mic dejun-ul printre rafturile pline cu jucării, au dormit înconjurați de animale de pluș și soldăței de lemn. Și s-au putut juca pe pianul uriaș de pe podea, ca Tom Hanks în filmul Big.

Veștile sunt proaste pentru doritori. A fost un eveniment unic, făcut de magazinul de jucării în colaborare cu AirBnB. Noaptea de vis a costat doar 25 de dolari.

David Niggli, director FAO Schwarz: „Experiența completă de la FAO Schwarz, dar fără aglomerație. Totul a fost personalizat pentru ei.”