• Fostul jandarm avea doar 42 de ani
  • El a fost internat la ATI pe 19 decembrie
  • În perioada decembrie 2010-iunie 2011 a participat la misiunea internațională de menținere a păcii în provincia Kosovo

Un fost jandarm, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce a fost depistat cu Covid-19, a anunțat sâmbătă Jandarmeria Suceava.

„În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a încetat din viață la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de Covid-19”, a anunțat sâmbătă pe Facebook Jandarmeria Suceava.

Potrivit postării, fostul jandarm, confirmat cu virusul SARS-CoV-2, a fost internat în 19 decembrie la Spitalul Județean Suceava, secția ATI, cu saturația de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidități.

Recomandări

COREEA DE SUD E „STAT OSTIL”
INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?

„Din anul 2004 până în anul 2012, fostul nostru coleg și-a desfășurat activitatea în domeniul ordinii și siguranței publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Fălticeni. În perioada decembrie 2010-iunie 2011 a participat la misiunea internațională de menținere a păcii în provincia Kosovo”, au mai transmis jandarmii din Suceava.