• Trump spune pe Twitter că a făcut mai multe pentru comunitatea de culoare decât a făcut Biden în 43 de ani
  • Președintele SUA s-a comparat cu Abraham Lincoln, cel care a abolit sclavia în America
  • Seria postărilor în care Trump folosește cuvinte precum „lege” și „ordine” continuă

Donald Trump a avut o izbucnire – unde altundeva decât pe Twitter, reţeaua de socializare cu care se ceartă, dar pe care scrie în continuare – la adresa celor care îl acuză că pune şi el cărămizi la susţinerea rasismului şi a discriminării.

„Am făcut mai multe pentru comunitatea de culoare în 3 ani şi jumătate decât a făcut Biden (n.r adversarul său electoral) în 43 de ani. De fapt, el a făcut lucruri chiar împotriva acestei comunităţi prin legile pe care le-a susţinut, dar nimeni nu-şi aminteşte. Am făcut mai multe pentru americanii de culoare, de fapt, decât orice alt preşedinte din istorie”, a scris Trump.

Şeful de la Casa Albă a completat totuşi cu menţiunea că e poate „cu excepţia lui Abraham Lincoln”, adică a preşedintelui care a abolit sclavia în urmă cu mai bine de 150 de ani.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

…cu posibila excepţie a unui alt preşedinte republican, marele Abraham Lincoln. Democraţii ştiu asta, la fel şi promotorii fake news, dar refuză să scrie sau să vorbească pentru că sunt corupţi”, a mai scris Trump.