• Simona Halep vrea o medalie la jocurile olimpice
  • Îşi doreşte ca în 2021 să poată călători şi să fie mai aproape de cei dragi
  • Vrea să se vaccineze şi are încredere în medicii noştri

Simona Halep a acordat un interviu, în exclusivitate, la Aleph News. Câştigătoarea de la Roland Garros şi Wimbledon a vorbit despre tenis, obiectivele ei din noul an, despre momentul în care s-a infectat cu Covid-19, dar şi despre subiectul momentul: vaccinarea.

Simona Halep: „Eu mă voi vaccina”

„Eu mă voi vaccina și consider că trebuie să ne vaccinăm că să avem grijă în primul rând de noi și de cei din jurul nostru pentru că dacă nu ne vaccinăm putem transmite în continuare acest virus. Bineînțeles că este decizia fiecăruia în final, dar cred că e un lucru bun să ascultăm medicii și dacă ei ne spun să ne vaccinăm înseamnă că trebuie să o facem”.

Simona Halep: „Am avut simptome foarte uşoare”

Simona Halep a dezvăluit că se aştepta, ca la un moment, să aibă şi ea Covid-19: „Am crezut pentru că am știut că o să se răspândească. De la început mi-a fost teamă, din martie, de când a început toată această treabă. M-am ferit cât am putut de mult. M-am izolat atunci când a trebuit să mă izolez, dar n-am vrut. Totuși am forțat un pic să nu trăiesc în teamă pentru că teamă uneori ne încurcă foarte mult și atunci când suntem foarte bine ne poate încurcă. Mi-a fost teamă și când l-am avut pentru că așteptăm de la zi la zi să se întâmple ceva, nu tocmai bine.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Din fericire, am avut simptome foarte ușoare la început, prima și a doua zi. După aceea n-am mai avut nimic și nu mi-a afectat plămânii, ceea ce m-a bucurat tare mult pentru că am putut să mă antrenez după 10 zile, după ce am fost în carantină, cele 14 zile. Am mai stat 10 zile că așa am fost sfătuită de medicii din România. Au fost extraordinari. M-au ajutat tare mult și au avut grijă de mine sută la sută”.

Este greu să fii Simona Halep: „Uneori, da. Şi nu o spun cu aroganţă”.

„Este greu pentru că ai niște responsabilități. Trebuie tot timpul să fii, cum să spun, deschisă cu anumite persoane pe care nici măcar nu le cunoști, adică nu le-ai văzut în viață ta, dar sper eu că nu am făcut nimic greșit în sensul că să reacționez ciudat când mi s-a cerut o poză sau un autograf. Dar depinde și de starea mea. Poate sunt supărată că am pierdut un meci sau sunt supărată că nu mi-a mers ceva la antrenamente și nu pot să gestionez tot timpul emoțiile atât de bine încât să nu deranjezi”, a mai spus Simona Halep.

Principalul obiectiv pentru Halep în 2021: „Medalia la Olimpiadă”

„Eu în fiecare an am obiectiv să fiu mai bună decât anul care a trecut, dar principalul obiectiv este medalia la Olimpiadă. Îmi doresc foarte mult să pun o medalie în vitrină indiferent ce medalie bineînțeles că aurul este obiectivul principal, dar nu strică nici argint sau bronz așa că orice vine este bine primit”.